CE ziceti de asta ? Blaga: Dacă USL nu va obţine 49%, ARD “garantat” va propune PNL constituirea unei alianţe

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seară, într-o emisiune TV, că, dacă USL nu va obţine un scor de 49% la alegerile parlamentare, atunci „garantat” ARD va face oficial propunerea PNL pentru a constitui o alianţă.

Fiind întrebat dacă ARD va propune oficial PNL constituirea unei alianţe după alegerile parlamentare în cazul în care USL nu va obţine 49%, iar ARD va atinge 20%, Vasile Blaga a spus că „garantat da”.
,,Garantat da (…). Am guvernat foarte bine cu PNL-ul în 2005, 2006, 2007. Eu spun că PNL îşi rezolvă ei problemele acolo. Cu Crin, fără Crin este treaba lor. Preşedintele PNL-ului este Crin Antonescu. Eu spun cu PNL. Ce vor decide dânşii acolo, eu nu ştiu”, a spus el.
Răspunzând la o altă întrebare, şi anume dacă modul lui Gigi Becali de a se manifesta ajută ARD, preşedintele PDL a răspuns: ,,Trebuie să recunosc că da pentru că, din păcate, modul domniei sale de a se exprima, nu de a face politică, pentru că nu poţi să îl acuzi pe domnul Becali că face politică, dar modul în care totuşi se exprimă faţă de tot ceea ce mişcă în ţara asta, eu nu cred că a rămas în afară de domnul Antonescu liberal netaxat, poate domnul Antonescu şi domnul Nicolăescu, în rest i-a făcut praf pe toţi, bucăţică cu bucăţică. Nu cred eu că sunt foarte fericiţii liberalii când spune ce spune despre Neagu Djuvara sau despre altcineva, nu este un lucru care să placă.”

Comentarii

comentarii