Cea de-a 42-a ediţie a Târgului Mare de Primăvară de la Răcăşdia a adunat un număr record de participanţi VIDEO

Cea de-a 42-a ediţie a Târgului Mare de Primăvară de la Răcăşdia a adunat un număr record de participanţi, atât în ceea ce priveşte producătorii agricoli, cât şi comercianţii şi cumpărătorii. Târgul de la Răcășdia are 42 de ani de existent continua – cu doi ani de pauză 2020 si 2021 în care organizarea acestuia a fost întreruptă de pandemia de covid-19.

Ediția cu numărul 42 a Târgul de la Răcașdia, a reunit producători mici de produse din carne, lapte, fructe, legume sau băuturi alcoolice sau nealcoolice, realizate în ferma proprie. N-au lipsit produsele tradiționale, cele montane și nici cele atestate ecologic.

De asemenea, nu au lipsit nici producători și comercianți de material săditor sau produse fitosanitare sau crescătorii de animale mici. Un loc aparte l-au avut meșteșugarii adevărați – adică cei care produc și comercializează accesorii, scule, pielărie sau utilaje de fermă.

Specialiștii în agricultura atrag atentia asupra faptului ca anul agricol va fi unul dificil. O participare inedită la ediția de anul acesta a târgului, a fost standul elevilor din localitate care au venit cu produse făcute în casă.

Organizatorii manifestării au fost Direcția Agricolă din Caraș-Severin și Primăria Răcăşdia.

Comentarii

comentarii