Cea de-a doua ediție a Proiectului Județean „România e și țara mea”

Centrul Școlar de Educație Incluzivă „PRIMĂVARA” din Reșița, organizează joi, 27 noiembrie și vineri, 28 noiembrie 2014, cea de-a doua ediție a Proiectului Județean „România e și țara mea”.

Concursul se va desfășura în cadrul Proiectului Educațional Județean „România e și țara mea”, având ca parteneri: Consiliul Județean Caraș – Severin, Inspectoratul Școlar al județului Caraș – Severin, Muzeul Banatului Montan din Reșița și Asociația „Pentru Copiii Primăverii”.

Joi, 27 noiembrie, se va organiza Vernisajul „România e și țara mea”. În cadrul Proiectului Educațional Județean menționat, preșcolarii și școlarii din unitățiile de învățământ din județ și nu numai, vor participa cu lucrările realizate, lucrări pe tema impuls 1 decembrie – ziua unității naționale, urmând ca acestea să fie prezentate în cadrul expoziției organizate la Muzeul Banatului Montan, în perioada 27 noiembrie – 05 decembrie 2014, în intervalul orar 09:00 – 16:00.

Vineri 28 noiembrie 2014, de la ora 9:00, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „PRIMĂVARA” din Reșița va avea loc Simpozionul „Incluziunea școlară și profesională a copiilor cu Cerințe Educaționale Speciale”, din cadrul aceluiași proiect județean „România e și țara mea”.

La acest Simpozion cadre didactice din județ și din țară. Fiecate va contribui cu lucrăti specifice incluziunii școlare și socio – profesionale ale elevilor cu cerințe educaționale speciale și se vor organiza o serie de ateliere la alegere:
· Legislația privind integrarea copiilor cu CES;
· Intervenția timpurie – rolul ei în prevenirea instalării deficienței/dizabilității;
· Adaptarea curriculară;
· Evaluarea diferențiată;
· Planul de intervenție personalizat.

Vă invităm să participaţi joi și vineri, cu începere de la ora 09:00, la acţiunile organizate în cadrul Muzeului Banatului Montan și Centrul Școlar de Educație Incluzivă „PRIMĂVARA” din Reșița.

DIRECTOR
Psiholog Mihaela Mazera

Comentarii

comentarii