Ceaiul de papadie face minuni. Trateaza cele mai grave afectiuni

Ceaiul de papadie face minuni. Papadia este una dintre cele mai puternice plante antitoxice si depurative de la noi. Ceaiul de papadie are o multime de beneficii pentru organism, cum ar fi reglarea digestiei, protejarea pielii si multe altele. Frunzele de papadie din care se prepara infuzia sunt bogate in fibre, proteine si glucide, dar si in vitamine si minerale.

Ceaiul de papadie te va ajuta sa elimini toxinele din organism, in acelasi timp cu excesul de apa. Acest lucru are beneficii pe pe mai multe fronturi si pe timp indelungat.

Papadia elimina toxinele si de la nivelul pielii, actionand ca un antiseptcic si antiinflamator. Poti trata acneea in forme usoare, punctele negre su roseata, infectiile fungice usoare, iritatiile si eczemele.

La nivel digestiv, ceaiul de papadie combate constipatia, gastrita si poate calma indigestia sau toxiinfectiile alimentare. Alte beneficii ale ceaiului de papadie se remarca la nivel cardiovascular: scade colesterolul rau, amelioreza varicele si hemorozii, reduce glicemia, creste diureza.

Comentarii

comentarii