Ceartă ca la ușa cortului în cel mai înalt for al județului – Scandal in Consiliul Județean VIDEO

Președintele CJ Caraș Severin, liberalul Romeo Dunca, l-a făcut prost de mai multe ori pe un consilier județean din partea PSD, asta în plină ședință a celui mai înalt for al Caraș Severinului – Consiliul Județean. Repartizarea banilor către orașele și comunele cărășene, a întins nervii consilierilor județeni la maximul. Ridicarea tonului a fost la ordinea zile, aleșii județeni și-au adresat injurii fără niciun fel de perdea.

Tensiuni și schimb de replici dure între preşedintele consiliului Județean, liberalul Romeo Dunca și fostul vicepreședinte al CJ, social-democratul Flavius Nedelcea. Schimbul dur de replici a fost pe tema repartizării banilor către orașele și comunele cărășene. Trebuie spus că tensiunile nu sunt de ieri sau de azi, ci ele trenează de la constituirea actualului for deliberativ al județului. De altfel, ședințele consiliului județean se derulează de fiecare date cu acuze grave și pe un ton ridicat. În permanență, Romeo Duncă acuză fosta conducere a județului de hoție și afaceri necurate. Dar de data aceasta, par să fie atins apogeul când de pe laturile mesei, au zburat injurii și acuze.

Lucrurile nu s-au terminat aici şi iar schimbul de replici a continuat după un apel la decență. Replici dure au zburat și între consilierii județeni ai PMP și PNL.

Bugetul a fost repartizat după mai bine de două ore de dispute și în ciuda replicilor și acuzelor aduse. Președintele CJ, Romeo Dunca, acuză fosta conducere social-democrată a CJ, că ar fi furat și că ar fi deturnat bani din bugetul județului. Toate astea fără să aducă vreo dovadă în acest sens cu toate că i s-a cerut acest lucru de mai multe ori. Astăzi, când fostul vicepreședinte, social-democratul Flavius Nedelcea, i-a cerut lui Dunca să prezinte dovezi din care să reiese că s-a furat, Romeo Dunca l-a făcut ,,prost” de mai multe ori pe Nedelcea. Ba mai mult, a și specificat că nu-i pasă dacă va fi dat în judecată și i-a mai spus înc-o dată lui Nedelcea că de fapt, ,,nu el l-a făcut prost, ci așa l-a născut mama lui”.

Comentarii

comentarii