Cei 5 suspecti retinuti in dosarul permiselor port-arma au fost arestati preventiv pentru 30 de zile VIDEO

Cei 5 suspecti retinuti in dosarul permiselor port-arma au fost arestati preventiv . Este vorba despre comisarul sef de politie Stefan Radu, sef al Serviciului Arme din cadrul IPJ Caras-Severin, Nicolae Miculescu, si el politist in cadul aceluiasi serviciu, Ioan Pop, fost ofiter in Jandarmeria Caras-Severin, actualmente administrator al societatii comerciale POP TIR SPORTIV din Caransebes, firma acreditata pentru servicii in domeniul armelor si munitiilor, Nicolae Cernea, fost ofiter la Serviciul Arme, precum si Florin Negru, om de afaceri din Resita.

In aceasi cauza, prefectul judetului Caras-Severin, Matei Lupu, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, cu acuzatiile de abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu. El si-a inaintat, in aceasta dimineata, demisia din functie. Plasat sub control judiciar a fost si Mirel Patriciu Pascu, vicepresedinte al organizatiei PSD Caras-Severin si fost primar al orasului Bocsa.
https://youtu.be/PKjJX5rxL1I
 
Cei 5 suspecti retinuti in dosarul permiselor port-arma au fost arestati preventiv . Percheziţiile au avut loc în cadrul unui dosar penal, constituit la DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin în urma unei sesizări din oficiu a ofiţerilor S.J.A. Caraş-Severin, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, luare de mită, dare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, mărturie mincinoasă şi divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice.

https://youtu.be/ZpoyH6PL1lk

Comentarii

comentarii