Cei mai tineri ,,majori” ai Reșiței, au fost premiați astăzi de municipalitate

Cei 287 de liceeni care au împlinit 18 ani în ultimele trei luni ale acestui an au primit chiar din mâna primarului Ioan Popa titlul de ”Cetățean major”, marcând astfel festiv trecerea într-o altă etapă a vieții lor. Chiar dacă sunt la începutul vieții de matur, tinerii au precizat că se gândesc cu seriozitate la viitorul lor de acum în colo, unii declarând că își vor căuta o slujbă pentru a fi independenți financiar, alții își vor continua studiile după absolvirea liceului pentru conturarea unei cariere profesionale.

”Mă aflu a doua oară în postura fericită de a înmâna titlul de ”Cetățean major” unui număr de 200 și ceva de elevi din Reșița care vor termina sau termină acum liceul. E o bucurie pentru mine de fiecare dată să văd tineri care termină o etapă a vieții lor și încep o alta. E un moment de cumpănă în viața lor, un moment în care mulți dintre ei își iau viața în mâini și cu aceasta ocazie le doresc mult succes, viață lungă și fericire!”, a fost mesajul edilului pentru tinerii prezenți astăzi la Casa Municipală.

După înmânarea diplomelor și cuvinte de felicitare și încurajare adresate tinerilor, primarul Ioan Popa a socializat cu aceștia și a ciocnit cu fiecare dintre ei o cupă cu șampanie.

Comentarii

comentarii