Cele mai cunoscute superstitii in dragoste

În folclor au existat tot felul de superstiții și obiceiuri care pentru multă lume au fost sacre. Superstițiile în dragoste s-au adeverit pentru multe fete și le-au transmis mai departe, iar alte tinere nu au vrut să pună întâmplările pe seamă unor credințe primite în forțe supranaturale.

Pentru fetele tinere nemăritate iubirea este un ideal la care tind, iar multe dintre femei ar face orice este posibil să-și găsească partenerul. Chiar dacă tinerele încearcă să nu se ghideze după superstiții, bunica, mama sau alte persoane mai vârstă ajung să le atragă atenția că nu este bine să fii măturată pe picioare pentru că nu te mai măriți sau să nu stai cu coatele murdare pentru că te vei căsători cu un bărbat sărac.

Cele mai cunoscute superstiții

Ia un măr și răsucește-l în timp ce spui alfabetul, iar când se rupe codița, litera la care se oprește înseamnă că persoană cu acea inițială te iubește.

Înainte să mergi la culcare denumește cele patru colțuri ale camerei tale cu nume de băieți. Dimineață la primul colț la care te vei uită, înseamnă că acel băiat te iubește.

În cazul în care îți ard obrajii, înseamnă că iubitul tău se gândește la tine.

Alege o floare și desprinde petalele una câte una în timp ce repeți: „mă iubește”, „nu mă iubește”, iar ultima petală îți arată soarta.

Dacă liniile din palmă sunt în formă de M, atunci te vei căsători cu un bărbat bogat.

Atunci când te mănâncă nasul se spune că iubitul tău este în pericol.

Dacă arunci mărunțiș într-un râu, lac sau ocean când începi o relație. Se spune că plătești pentru a primi binecuvântarea zeului apei, Neptun.

Atunci când sughiți, gândește-te la partenerul tău, dacă nu te oprești, înseamnă că nu el te iubește.

Fata care spăla vase și se stropește pe haine, înseamnă că va avea un soț bețiv.

În prima zi din mai fata ar trebui să meargă în grădină să caute un melc. Dacă acesta are cochilie, înseamnă că bărbatul va fi bogat cu casă, iar dacă melcul nu are casă, bărbatul va fi sărac.

Atunci când aprinzi un foc și arde în sus, soțul te va iubi mereu, iar dacă flacără se va stinge înseamnă că vei fi înșelata.

Atunci când găsești un păianjen pe gât, înseamnă că cineva te iubește în secret.

Citeste si afla si alte lucruri deosebit de interesante cu un simplu clik AICI:http://femina.rol.ro/cele-mai-cunoscute-superstitii-in-dragoste-25601.html

Comentarii

comentarii