CELE MAI FIDELE FEMEI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Femeia TAUR

Nativa acestei zodii este o persoana loiala si nu apreciaza minciuna, chiar daca in spatele ei se ascund intentii bune. Este o persoana corecta, fidela si ii plac relatiile de lunga durata, in care domneste sinceritatea si comunicarea.

Femeia FECIOARA

Este foarte serioasa in ceea ce priveste relatia cu partenerul, iar sinceritatea este punctul ei forte. Daca nu mai are sentimente pentru partener, nu se va sfii sa ii spuna in fata si sa incheie orice fel de legatura cu acesta, inainte de a merge mai departe. Fidelitatea este primordiala pentru Fecioara.

Femeia RAC

Este o femeie statornica, ba chiar conservatoare. Relatia perfecta pentru ea se bazeaza pe loialitate si sinceritate, iar partenerul ei trebuie sa stie acest lucru si sa fie reciproc cu ea. Nativa in Rac se dedica in totalitate relatiei si se asteapta la acelasi lucru de la iubitul ei.

Reclama ta aici. Advertising. Publicitate.

Femeia CAPRICORN

Daca sentimentele pentru partener se sting, femeia Capricorn nu il va insela sub nicio forma. Este atat de fidela incat ar incerca sa rezolve impasul mai intai, decat sa renunte asa usor la relatie. Intotdeauna pune partenerul mai presus de toate, iar loialitatea pe care o ofera, o asteapta inapoi de la acesta.

Femeia BALANTA

Balanta este o persoana statornica, fidela si nici prin gand nu i-ar trece sa isi insele partenerul. Daca relatia nu mai este atat de pasionala ca la inceput, nu va cauta alinare in bratele altui barbat, ci va ramane langa iubit incercand sa lupte pentru cuplu. Loialitatea ei este demna de admirat.

Femeia SAGETATOR

Cauta ceva nou mai tot timpul, dar asta nu inseamna ca isi tradeaza partenerul, ci il incurajeaza si pe el sa faca acelasi lucru, dar impreuna. Femeia Sagetator este sincera, iar daca vreodata simte nevoie sa calce stramb, se va gandi la partener si nu va merge mai departe. Actiunile sale le va impartasi partenerului, iar impreuna vor trece peste orice obstacol.

Despre restul zodiilor – nu scrie nimic, deci – pauză. Asta nu inseamnă că nu ar fi fidele, nu? Siiiii, încă ceva: or fi ele fidele, dar dacă îl prind pe bărbat că o ia ,,pe de lături” – vor sări pe el și-l vor face tăiței.

sursa: http://www.obiectivonline.ro/cele-mai-fidele-femei-functie-de-zodie/

Comentarii

comentarii