Cercetat după ce a sustras bani din încasări

Cercetat după ce a sustras bani din încasări. Polițiști din cadrul Poliției orașului Moldova Nouă efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt și gestiune frauduloasă, vizat fiind un bărbat de 31 de ani, din localitate, angajat ca și curier la o societate comercială, bănuit că ar fi sustras în mod repetat diferite sume de bani din încasări.

 

Astfel, la data de 09 octombrie a.c., Poliția orașului Moldova Nouă a fost sesizată prin apel 112, de către același bărbat, care a reclamat faptul că în cursul aceleiași zile i-a fost sustrasă o borsetă cu banii din încasări, aproximativ 16.500 de lei, din autoturismul de serviciu, pe care îl parcase pe o stradă din oraș, lăsând motorul pornit și un geam deschis.

 

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras, încă de la data angajării pe postul de curier la respectiva societate comercială, bani din încasări, pe care i-ar fi folosit în scopuri personale, sesizând în mod nereal furtul celor 16.500 de lei, din data de 09 octombrie a.c..

 

Cercetat după ce a sustras bani din încasări. În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și gestiune frauduloasă, în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei bănuite și recuperării prejudiciului produs în cauză.

Comentarii

comentarii