Cererea de calitate naste calitate – Prima benzinărie Rompetrol s-a deschis în Valea Almăjului VIDEO

Cererea de calitate naste calitate – Prima benzinărie Rompetrol. O stație de carburanti partener Rompetrol, s-a deschis pe Valea Almăjului. Benzinăria, situată la intrare în Bozovici pe DN58B, vizavi de sala de evenimente când vii dinspre Prilipeț, este dotată cu tehnologie de ultimă generație, echipamente moderne şi pompe de înaltă calitate.

Almăj Soluțions comercializează 2 tipuri de carburant sub brendul Rompetrol, noua stație fiind prevăzută cu 3 pompe. În benzinăria Almăj Solutions, clienții pot beneficia de serviciul prin care pot achizitiona roviniete. De asemenea, la Almăj Soluțions, cei interesati, își pot plăți facturile la utilități, pot face reîncărcărcarea cu credit a cartelelor telefonice, și alte servicii online.
Benzinăria este menită să ofere clienților nu numai carburanți de calitate superioră omologată, ci şi servicilor gastro. Cafeaua oferită gratis la prima alimentare şi un odorizant de maşină Rompetrol, este modul celor de la Almăj Solutions, de a întâmpina clienții. Tot aici găsiți produse proaspete tip fast food, dar şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesori pentru maşină.
Cererea de calitate naste calitate – Prima benzinărie Rompetrol. Noua benzinărie deschisă în Bozovici pe data de 30 Decembrie 2019, se adresează almăjenilor si turiştilor care îşi doresc performanță maximă a motorului şi, în acelaşi timp, funcționare optimă a acestuia.
Adi Neagu
(P)

Comentarii

comentarii