CEZ alimentează rețeaua sa de #energiepentrubine din Văliug

CEZ alimentează rețeaua sa de #energiepentrubine din Văliug. Grupul CEZ în România s-a implicat activ în lupta împotriva COVID-19, cu donații de echipamente medicale și hrană pentru sprijinirea celor mai vulnerabile categorii de oameni (personalul medical din spitale și persoanele vârstnice) din județele Caraș-Severin, Constanța, Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea.  

Cei peste 800 000 lei donați de CEZ s-au transformat în alimente de bază pentru bătrânii din Oltenia și parțial Muntenia și Banat, prin colaborarea cu Crucea Roșie filialele Caraș Severin, Argeș, Gorj, Dolj, Mehedinți, Vâlcea, Olt și Teleorman, echipamente de protecție pentru personalul medical din toate cele 9 județe în care compania își desfășoară activitatea, achiziția unor echipamente de protecție, produse sanitare și recondiționarea unor instrumente medicale, în beneficiul pacienților Spitalului Clinic Județean de Urgență din Craiova și achiziția unui aparat de testare COVID -19 și a unor seturi de teste pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. 

CEZ alimentează rețeaua sa de #energiepentrubine din Văliug. Grupul CEZ în România a oferit alimente de bază greu perisabile pentru peste 2000 de vârstnici, alimente care au fost distribuite prin intermediul partenerului Crucea Roșie Romănă – filialele Caraș Severin, Argeș, Gorj, Dolj, Vâlcea, Mehedinți, Teleorman și Olt, dar și cu sprijinul birourilor sociale ale primăriilor din comunitatea CEZ, în Caraș Severin fiind vorba de Văliug. 

Doresc să le mulțumesc partenerilor noștri cu suflet mare de la TMK Hydroenergy Power, care în urma sponsorizării ne-au ajutat să achiziționăm alimente greu perisabile pentru 100 de beneficiari din grupul persoanelor vulnerabile, care au diferite probleme de sănătate, financiare cât și sociale. Consider că este foarte util acest sprijin și în plus le-a adus un zâmbet pe chipurile beneficiarilor, având în vedere și problemele actuale provocate de virus.”, a declarat domnul Alin CICA – Directorul Crucea Roșie – Filiala Caraș-Severin.

În total, la nivel regional au fost acordate peste 20 000 de kg de alimente în valoare de peste 181 000 lei. Beneficiarii sunt persoane vârstnice de peste 50 de ani, fără familie, cu probleme medicale și sociale, iar pachetele alimentare le vor asigura hrana necesară pentru aproximativ două săptămâni.

CEZ alimentează rețeaua sa de #energiepentrubine din Văliug. Măști de protecție și combinezoane în valoare de 478 710 lei au fost livrate în această perioadă și spitalelor județene din Reșița, Constanța, Pitești, Alexandria, Slatina, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin și Reșița, cu sprijinul CEZ. Acțiunea face parte din campania de responsabilitate socială prin care CEZ alimentează rețeaua de #energiepentrubine din comunitatea locală. (https://www.youtube.com/watch?v=iMiwpMz0Pnk)  

Direcția Comunicare și Marketing

CEZ România

Comentarii

comentarii