Chiar daca a fost criza, Gara de Sud si Piata Sud, au ajuns puncte de reper pentru resiteni

Obiectivele modernizate în Reșița pune urbea pe harta orașelor cu importante investiții.
Reșița zilelor noastre poate apărea pe harta orașelor modernizate cu câteva obiective aduse în mandatul primarului Mihai Stepanescu la nivel european.

Ne orpim aici asupra Stației CFR Reșița –Sud, considerată cea mai frumoasă din vestul țării. Inaugurată în iunie 2014 investiția în modernizarea ei a ajuns la aproape 15 milioane de lei, bani obținuți din fonduri europene.

Tot în partea de sus a orașului a fost modernizată în timpul administrației Stepanescu și Piața Reșița Sud. Lucrările au fost finalizate în 2010 iar producătorii agricoli și comercianții au de atunci o hală nouă unde să-și vândă produsele. Acest proiect de modernizare a fost prima inițiativă a administrației conduse de Mihai Stepanescu care în plină criză economică a decis luarea unui credit bancar pentru această lucrare.

Au mai fost realizate două săli de sport moderne, 11 imobile reabilitate și modernizate, dar au avut loc și reparații și investiții în 12 unități de învătământ, cu o valoare de peste 4 milioane de euro – inclusiv construcția nouă a Colegiului Economic.

Comentarii

comentarii