Chiar dacă a fost sărbătoare, au fost și infracţiuni la regimul circulaţiei

politie rutieraÎn cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în seara zilei de 1 decembrie a.c. la intrarea în localitatea Mehadica, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că la volan s-a aflat R.ION, de 29 ani. La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
Tot în cadrul unei acţiuni, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism pe strada Ţerovei din municipiul Reşiţa.
În urma cpntrolului s-a constatat că autovehiculul este neînmatriculat şi a fost condus de către S.GHEORGHE, în vârstă de 42 ani, numerele de înmatriculare ale maşinii fiind, de fapt, atribuite altui autovehicul. Mai mult, conducătorul auto a declarat la control datele de identificare ale fratelui său, el având permisul de conducere anulat.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare şi de către o persoană căreia dreptul de a conduce i-a fost anulat.
·
Accident rutier

În după-amiaza zilei de 1.12.2013, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Obreja a avut loc un accident rutier.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce B.VASILE, de 46 ani, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura, a fost acroşat de un autoturism condus de S.MIHAI, în vârstă de 65 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde a rămas internat.
Conducătorul auto a fost a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii