Sase victime dintre care 5 decedati într-un grav accident rutier

Un accident rutier în care au fost implicate un TIR şi două autoturisme s-a petrecut cu puţin timp în urmă în zona Saru dintre Craiova si Pitesti. Trei victime sunt încarcerate, iar doi copii au fost preluaţi de ambulanţă în şoc cardio-respirator.
Intervin două echipaje SMURD, o descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje de ambulanţă.

,,A fost activat Planul Roșu de intervenție. Este vorba de o femeie decedată, doi copii de 5- 6 ani preluați de Serviciul de Ambulanță, un bărbat în stop cardio/respirator și alt bărbat preluat de ambulanță. La ora 16, atât cei doi copii, cât și bărbatul aflat în stop cardio-respirator au DECEDAT.

„Este vorba de 6 victime. Un bărbat și o femeie, în jur de 35 de ani, din Craiova, decedați. Ambii au fost încarcerați. Femeia, care era și șofer, a fost găsită decedată. Pentru bărbatul găsit în stop cardio-respirator s-au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat favorabil și a fost declarat decedat. Cei doi copii, un băiat și o fetiță, cu vârste între 3- 5 ani, au fost declarați decedați”, declară purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Potrivit polițiștilor, cauza probabilă a accidentului este explozia unui cauciuc al autotrenului. Șoferul TIR-ului ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu cele două autoturisme.

Materialul se adresează în primul rând cititorilor de pe internet aflati in drum in zona respectivă.

Sursa: http://realitateaoltului.ro/2017/04/24/accident-la-saru-3-victime-incarcerate-doi-copii-preluati-de-ambulanta-in-soc-cardio-respirator/

Comentarii

comentarii