Cine este Ionut Popovici, candidatul PMP Caras Severin la Camera Deputaților? (PE) VIDEO

Daca ar fi sa vorbesc despre mine, acestea sunt cateva lucruri care reflecta activitatea mea din ultimii ani, care m-au determinat sa candidez pentru onoranta pozitie de deputat si in fapt sa fiu un reprezentant al judetului Caras Severin in legislativul national.

Am fost, sunt si cu siguranta voi fi in continuare tinta multor atacuri directe sau indirecte din partea contracandidatilor. Insa, pentru a dovedi ca nu am nimic de ascuns si ca nu imi doresc o functie de deputat pentru a-mi putea pune in aplicare vreun plan personal necurat, va anunt de pe acum ca voi renunta la imunitate. Am renuntat si la pensia speciala, cu acelasi gand: toti romanii trebuie sa fie egali!

Cati dintre parlamentari aleg sa mearga in Senat sau in Camera Deputatilor cu gandul la binele comunitatii din care provin? De cealalta parte, oare cati se gandesc la castiguri rapide, la afaceri, la o pensie buna si, poate cel mai important, la imunitate?

Imunitatea parlamentara este un avantaj in spatele caruia se ascund multi. Exista chiar candidati care vor sa ajunga in Parlamentul Romaniei doar din motivul ca se stiu cu musca pe caciula. Nu au fost niciodata implicati serios in administratie sau in vreun alt domeniu care sa ii recomande, dar acum vor sa devina senatori sau deputati.

Astăzi în Reşita a fost o zi tare frumoasă, am decis să ies iarăşi în mijlocul oraşului. Reşiţenii cu care m-am întâlnit s-au arătat deschişi şi totodată bucuroşi că în sfârşit există o alternativă. Mi-au fost alături şi colegii, astfel că împreună le-am transmis oamenilor planurile Partidului Mişcarea Populară şi obiectivele din programul “10+ pentru fiecare roman”. Mulţumesc tuturor! Am convingerea că în 6 decembrie vom alege înţelept!

Ne apropiem de alegerile generale, vom avea un parlament nou în care sper să regăsim foarte mulţi tineri aşa cum noi cei din Partidul Mişcarea Populară vă propunem, pe care speram să-i susţineţi pe 6 decembrie.

Comentarii

comentarii