Circulatia feroviara blocata intre Resita si Caransebes – CFR a tacut mâlc

Circulatia feroviara blocata intre Resita si Caransebes. Trei trenuri de călători, printre care și unul în care se aflau peste 30 de copii din Reșița care se întorceau din tabără de la mare, au fost blocate, timp de câteva ore, în această dimineață, în Caransebeș, Acest lucru s-a întâmplat din cauza mai multor copaci căzuți peste linia ferată între Brebu și Reșița în urma furtunii de astă noapte.

Trenul cu copii a ajuns la Caransebeș în jurul orei 7. Cele două vagoane au fost garate pe o linie secundară și de acolo – Dumnezeu cu mila. Celor de la CFR nu le-a păsat că era destul de rece in tren, că cei mici nu mai aveau apă, nu mai aveau mâncare. Singurii care au încercat să salveze situația cât de cât, au fost profesorii și însoțitorii.

O parte dintre părinții copiilor, s-au învoit de la muncă și au plecat cu mașinile de la Reșița la Caransebeș, pentru a-i aduce pe cei mici acasă. Circulația a fost reluată în jurul orei 12, după ce lucrătorii CFR au verificat cu drezina linia pentru a vedea unde sunt întreruperi în alimentarea cu energie.

Circulatia feroviara blocata intre Resita si Caransebes. „Reluarea traficului feroviar pe acest tronson, a fost reluată începând cu ora 12.06, treptat, fiind vorba despre o linie simplă, în funcție de rangul trenurilor. Mai întâi au plecat trenurile inter regio, apoi cele regio. Trenul care a venit de la Mangalia cu destinația Timișoara Nord, a avut două vagoane care au fost desprinse în stația Caransebeș și au fost atașate la trenul regio 9135. Acesta a plecat din stație la ora 12.43”, a declarat pentru www.infocs.ro purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

Comentarii

comentarii