Cireadă de vaci lovită în plin de un autoturism la Brebu VIDEO

Un grav accident de circulați a avut loc astă noapte pe DN58, drum ce leagă Caransebeșul de Reșița. Un cetățean  din comuna Brebu, proprietar a unei turme de vaci, a lăsat animalele la păscut fără să le supravegheze pe un teren din marginea satului. Terenul care nu avea împrejmuire cu gard electric este traversat de DN 58, un drum deosebit de circulat și care leagă Reșița de Hațeg și Ardeal prin Caransebeș.

Animalele lăsate fără supraveghere au vrut să traverseze șoseaua și au fost luate în plin de un autoturism ce circula dinspre Caransebeș spre Reșița. Șoferul de 61 de ani spune că nu a văzut animalele iar acestea i-au apărut brusc în fața mașinii.

În urma impactului, două cornute au murit pe loc și altele 3 sunt grav rănite. Animalele moarte erau de-a făta. Din fericire, șoferul a scăpat cu viață cu câteva răni ușoare, dar autoturismul a fost grav avariat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Între timp, proprietarul vacilor a fost identificat și pe lângă pagubele produse mașinii și pierderea animalelor, s-a ales și cu o amendă.

Comentarii

comentarii