Ciupercile Nemuritoare, Ciupercile Leac – Ciupercile Medicinale

Incep prin a va spune ca ofer gratuit 3 portii de kefir ceor interesati. Ciupercile medicinale au fost utilizate inca din timpuri stravechi in tratarea multor boli, dar si in preventia acestora. Ciupercile folosite in licori naturiste sau in retete culinare sunt recunoscute pentru continutul lor unic in substante active, dar si pentru „pretentiile” de crestere si activare a ale acestora. Astfel ca de-a lungul vremii oamenii au reusit sa creeze de pilda o serie de bauturi binefacatoare care sa ofere acestor ciuperci mediul ideal de activare a substantelor active – adevarate elixire ale sanatatii.

Kefirul a fost descoperit si crescut de Calugarii Tibetani – de aici si numele de Ciuperca Tibetana. Acestia puneau in saci de piele lapte de capra, de oaie si de vaca si carau astfel pretiosul lichid dintr-un loc in altul. In acesti saci, prin actiunea fermentilor, a bacteriilor si a mediului nutritiv, au luat nastere mici boabe albicioase – pline de microorganisme, nutrienti si drojdie.
Aceste boabe au functionat ca o forma de viata, puse in laptele proaspat produceau o bautura usor acrisoara cu un gust unic – kefirul.

Asa a luat nastere laptele cu toate vitaminele de care omul are nevoie. Astazi acele bobite sunt cele utilizate in obtinerea kefirului, un elixir al sanatatii.
Cercetatorii au studiat compozitia laptelui, dar si actiunile acestuia atat in vitro, cat si in vivo pe animalele de laborator. Studii medicale au fost realizate si pe loturi de oameni care obisnuiau sa bea kefir. Rezultatele sunt absolut uimitoare!

Kefirul, prin continutul unic de microorganisme, fermenti si nutrienti, regleaza flora intestinala, combate constipatia si toate bolile de colon, amelioreaza simtpomele colonului iritabil si previne cu o rata mare de succes cancerul de colon. O singura conditie exista ca sa puteti bea kefir – sa nu aveti intoleranta la lactoza.
Kefirul nu este un medicament doar pentru sistemul digestiv, studiile arata ca acest elixir alb previne si amelioreaza boli generale ca ateroscleroza, osteoporoza si tulburarile de metabolism – fiind folosit pentru aceste patologii in sanatoriile si spitalele rusesti.

Kefirul stimuleaza totodata si sistemul imunitar, crescand rezistenta organismului in fata infectiilor de orice fel, inclusiv a candidozelor sau a infectiilor respiratorii.

La ce afectiuni se recomanda:

reglează activitatea intestinală

combate colita şi crampele stomacale

ajută la menţinerea unei digestii sănătoase

ajută la curăţarea colonului şi la menţinerea unei flore intestinale bune
stimulează sistemul imunitar

creşte longevitatea (Bulgaria e recunoscută pentru centagenarii săi, din pricina consumului mare de produse lactate fermentate)

aduce în organism un aport de substanţe nutritive, enzime şi vitamine, fermenţi naturali şi microorganisme benefice care ajută organismul şi îl întăresc

ajută în curele de slăbire, dacă este urmată şi o dietă corespunzătoare, săracă în grăsimi animale, însoţită de exerciţii fizice regulate

are efect uşor laxativ, dar totodată ajută la formarea scaunului

îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi calitatea sângelui

reglează mecanismele de apărare ale organismului

vindecă boli ale inimii, ale vaselor coronariene şi dizolvă colesterolul depus pe vasele sanguine (a se consuma ulei presat numai la rece şi seminţe de dovleac, in, floarea soarelui crude, neprăjite)

ajută ficatul şi pancreasul, colecistul şi splina

curăţă canalele prin care circulă fierea şi dizolvă în timp calculii biliari

vindecă stomacul, intestinele, duodenul şi închide ulceraţiile

Atenţie! – a nu se consuma deodată în cantităţi mari (de ex. o cană din câteva înghiţituri), în caz de hiperaciditate gastrică; se va bea cu linguriţa… pauză… o nouă linguriţă… (şi nu pe stomacul gol!)

ajută rinichii şi uretrele

ciuperca produce singură antibiotice, vindecând astfel zonele inflamate din organism

reglează tensiunea arterială

împiedică şi frânează producerea metastazelor

împiedică îmbătrânirea prematură

ajută în depresii şi stările de oboseală a organismului

ciuperca conţine toate vitaminele vieţii

normalizează definitiv procesele metabolice din organismul uman.

ajută în bolile alergice

eficientă şi în bolile de plămâni

eficientă în boli ale ficatului şi bilei – dizolvă ţesuturile bolnave şi înlesneşte eliminarea lor

eficientă în tratarea bolilor inflamatorii

curăţă organismul de toxine – elimină rezidurile metabolice, colesterolul, sărurile metalelor grele, etc

în tratamentul diabetului – normalizează glicemia

întinereşte organismul – încetineşte îmbătrânirea celulelor

măreşte resursele interioare ale organismului – ameliorează memoria, atenţia,
Vindeca boli ale inimii, ale vaselor coronariene si dizolva colesterolul din vasele de sange, Vindeca ficatul si pancreasul, colecistul si splina, Vindeca fierea, curata canalele prin care circula fierea si dizolva caliculii fierei, Vindeca stomacul, intestinele, duodenul si face sa dispara ulceratiile, Vindeca rinichii, precum si ureterele, Ciuperca produce singura antibioticele, vindecand astfel zonele inflamate din organism, Regleaza tensiunea arteriala, Impiedica si franeaza produerea metastazelor,Impiedica imbatranirea prematura, Franeaza formele de deprimare si obosire a organismului, Ciupera poseda toate vitaminele vietii.

Comentarii

comentarii