CJ Caras Severin – Reţea comună durabilă pentru situaţiile de urgenţă din Banat

CJ Caras Severin – Reţea comună durabilă pentru situaţiile de urgenţă din Banat. În şedinţa extraordinară a forului judeţean de astăzi, 7 noiembrie 2019, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu pentru asigurarea prefinanţării în cadrul proiectul „Reţea comună durabilă pentru situaţiile de urgenţă din Banat”.

Prin acest proiect transfrontalier cu o valoare de aproape 1,5 milioane euro, pompierii din Caraş-Severin, Timiş şi din Banatul de Sud – Serbia îşi vor îmbogăţi baza materială, dar şi competenţele, urmând să participe la cursuri de specialitate, pentru a fi cât mai bine pregătiţi şi a putea răspunde cât mai operativ provocărilor aduse de situaţiile de urgenţă.


CJ Caras Severin – Reţea comună durabilă pentru situaţiile de urgenţă din Banat. Derulat prin Programul IPA CBC România – Serbia, proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Caraş-Severin (lider de proiect), în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”, Primăria oraşului Vârşeţ şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă ADIVEST.

Comentarii

comentarii