CJAS C-S întâlniri cu furnizorii de servicii de specialitate clinică medicină fizică și reabilitare

În perioada următoare, conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, va organiza întâlniri cu furnizorii de servicii de specialitate clinică medicină fizică și reabilitare aflați în relații contractuale cu instituția.

„Continuăm, astfel, seria întrunirilor propuse de către conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, și tot ca o premieră, vom evalua la fața locului, în perioada contractuală, modul în care se desfășoară activitatea specifică. Nu este vorba despre un control extins, ci de o acțiune menită să armonizeze modificările legislative cu practica în domeniu, de identificarea unor proceduri comune care să elimine eventuale sincope în contract“, a precizat Nicolae Drăgan Țeicu, președintele CJAS Caraș-Severin.

În prezent, sunt în derulare contracte cu nouă furnizori de servicii de specialitate clinică medicină fizică și reabilitare la nivelul județului.

Vă reamintim că, la finalul lunii în curs, este programată o întâlnire similară, informală, cu conducerea Colegiului Medicilor Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii