Clanurile țigănești din Timișoara şi-au scos ochii – la propriu, împuşcături şi săbii la mafia caselor din Timişoara VIDEO

tigan batutScandal cu sabii si topoare intre doua clanuri tiganesti din Timisoara. Bătăuşii sunt implicaţi în mafia afacerilor imobiliare din Timişoara, mafie ce se întinde ca o pecingine peste onoarea şi tradiţia oraşului. In urma bataii de astă noapte, doua persoane au ajuns la spital cu rani grave, iar agresorii au ajuns in fata anchetatorilor. Mascatii au intervenit pentru restabilirea liniştii în zonă, dar pentru aceasta au fost nevoiţi folosească pistolul şi să să tragă doua focuri de arma. Mai grav este că tot scandalul ţiganilor s-a mutat la Spitalul Judeţean de URgenţă acolo unde au fost aduse victimele. Şi ca totul să fie complet, ţiganii şi-au vărsat nervii pe jurnalişti pe care nu s-au sfiit să-i atace.
Scena scandalului ţigănesc a fost foarte aproape de centrul oraşului, un cartier cu vile – multe unicat din punct de vedere arhitectonic- cartier al elitei timişorene, dar în in care isi duc veacul de câţiva ani zeci de familii de rromi.

Scandalul intre cele doua familii a început de la o …….locuinţă cumpărata de unul dintre clanuri. Când noii proprietari au vrut sa se mute in apartament, vecinii- care şi ei vroiau locuinţa – au sărit la bătaie şi au făcut scandal. Ca să fie mai convingători, rromii au scos şi săbiile şi topoarele şi au trecut la atac- asta chiar în faţa mascaţilor care au fost luaţi prin surprindere fiindcă nimeni nu se aştepta la asemenea tupeu. În urma atacului fulger-  două persoane din tabăra adversă au ajuns in stare grava la spital: una cu ochiul scos, iar cealaltă cu multiple lovituri de topor cu lama ascuţită ca briciul.

Pentru a calma spiritele, mascaţii au fost nevoiţi să tragă doua focuri de armă în plan vertical.
Agresorii au fost retinuti de politisti si dusi la audieri. Unul dintre ei are 55 de ani, iar celalalt 29 de ani. Pe numele celor doi va fi deschis, cel mai probabil, dosar penal.

Comentarii

comentarii