„CLEAN STATIONS” – ACȚIUNE ÎN STAȚIILE CFR

„CLEAN STATIONS” – ACȚIUNE ÎN STAȚIILE CFR . În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, a desfășurat o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor C.F.R.

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică au desfășurat controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Începând cu ora 06.00, la nivelul județului Caraș-Severin, 23 de polițiști de la Serviciul Poliției de Transporturi și Serviciul Rutier au acționat în echipe mixte, cu 11 autospeciale de poliție, în principalele stații C.F.R. din Caransebeș, Băile Herculane, Reșița, Oțelu Roșu, Oravița și în celelalte stații și halte C.F.R.

S-a avut în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, descurajarea oricăror fapte ilegale și prevenirea și combaterea actelor de indisciplină în trafic în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și a gărilor.

În urma activităților, în cele 4 ore, au fost aplicate peste 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, în conformitate cu Legea nr.61 din 1991 republicată, O.U.G. 195/2002   republicată și alte acte normative.

 

De asemenea, au fost legitimate peste 85 de persoane și oprite pentru control aproape 60 de autovehicule.

 

„CLEAN STATIONS” – ACȚIUNE ÎN STAȚIILE CFR . În urma abaterilor constatate, au fost reținute și retrase un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

Comentarii

comentarii