@Breaking newsActualitateUtilitare

Coada la schimbat cauciucurile de vară cu cele de iarnă – Şoferii au stat ore întregi la rând VIDEO

Coada la schimbat cauciucurile de vară cu cele de iarnă – Şoferii care au lăsat acest lucru pe ultima sută de metri au stat ore întregi la rând. Luați din nou prin surprindere de schimbarea bruscă a vremii, șoferii din Reșița s-au îngrămădit la atelierele auto pentru a schimba cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Încă de dimineață s-au format cozi lungi la toate service-urile auto.


Chiar dacă a fost sâmbăta, unii mecanici auto și-au prelungit programul în două schimburi. Meseriașii s-au împărțit în două echipe: unii schimbau roțile, alții centrau și echilibrau cauciucurile.


Dacă șoferii nu s-au bucurat de răcirea timpului de afară, atunci schimbarea vremii a căzut la țanc pentru comercianții de anvelope și pentru mecanicii auto.


Coada la schimbat cauciucurile de vară cu cele de iarnă. Montarea anvelopelor i-a costat pe șoferi între 80 și 100 de lei. Cine a cumpărat anvelopele de la atelierul de vulcanizare, a beneficiat de montajul gratuit.
Potrivit regulamentului rutier, anvelopele de iarnă se schimbă în funcție de condițiile meteo în perioada rece. Mai exact atunci când carosabilul este acoperit cu zăpadă, gheață sau polei. Amendă pentru cei care vor circula pe timp de iarnă cu pneuri de vară este între 600 şi 1000 de lei.

Comentarii

comentarii