Cod galben de vreme rea!

Vremea o ia razna în perioada următoare și meteorologii anunță Cod galben pentru orele ce vin! Ce prognozează specialiștii și la ce ar trebui să ne așteptăm?

În următoarele două săptămâni sigur nu va veni primăvara pentru că va ninge iar temperaturile vor scădea şi cu 10 grade faţă de săptămâna trecută. De la noapte va intra în vigoare un cod galben de ninsori şi viscol pentru zonele montane, unde rafalele pot depăşi şi 90 de kilometri pe oră.

De miercuri ninorile vor fi prezente şi în restul ţării, mai ales în Transilvania, Moldova şi nordul Olteniei. Şi temperaturile vor scădea în aceste zone. Ziua, vor fi cuprinse între minus două şi cel m ult şapte grade Celsiul, în schimb noaptea, termometrele vor indica şi minus 13 grade. Şi pentru Capitală a fost emisă o prognoză specială în care meteorologii anunţă ninsori mai ales în noaptea de marţi spre miercuri, cu un strat de zăpadă de peste cinci centimetri.

În Banat vor fi între 3-8 grade Celsius, în Muntenia se indică 5-10 grade Celsius și în Dobrogea nu depășesc temperaturile de 2-7 grade Celsius.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments