Codul galben de ninsori şi vreme rea nu a fost luat în serios de autorităţi VIDEO

Primim pe adresa redacției: Cu toate că ANM a anunţat încă de săptămâna trecută faptul că judeţul Caraş-Severin va fi afecta de ninsori şi vreme rea, autorităţile județene au fost prinse din nou pe picior greşit de codul galben emis. Toată lumea ştia că începând de luni vremea se va înrăutăţi, iar în zonele montane, mai ales, va ninge abundent. Toţi ştiam, în afară de cei care trebuiau să intervină cu plugul si materiale antiderapante. https://youtu.be/CbcW5R0D8IQ
Miercuri dimineaţă, în mai multe zone ale judeţului, mai multe drumuri judeţene sau naţionale erau acoperite cu câţiva centimetri buni de zăpadă.

Pe drumul naţional E70 în localitatea Mehadia, la ora 11, parte carosabilă era acoperită de zăpadă. Desi era ora 12, utilajele de deszăpezire încă nu şi-au făcut simţită prezenţa, făcând traficul dificil.

Pe DJ 582, la ora 10, intre Reşita – Pasul Prislop – Brebu Nou, stratul de zăpadă de pe carosabil măsura câţiva centimetri buni. Nici în această zonă până la acea oră, nu s-a intervenit pentru curăţarea drumului.
Adi Neagu

Comentarii

comentarii