Codul galben nu s-a lăsat fără urmări în Caraș Severin – DN 57 B cu apă și aluviuni VIDEO

Drumul Național 57B, drum ce leagă Anina de Bozovici și care trece prin dreptul cascadelor Cârșa și Bigăr din Defileul Minișului, a fost afectat de căderile de pietre și apa rezultată în urma scurgerilor de pe versanți.

Odată cu încălzirea vremii și a ploilor abundente, sute de kg de pietriș și bolovani s-au dislocat de pe coasta dealului și au ajuns pe carosabil. Mai grav este faptul că drumul este acoperit cu o peliculă de apă în anumite zone fiindcă drumari n-au intervenit în zonele respective pentru degajarea șanțurilor de aluviuni și pietriș.

Mai muli șoferi au sunat la 112 și au anunțat această problemă, dar la ora 13, lucrurile erau neschimbate. Din fericire, nu au fost semnalate probleme în ceea ce priveștre traficul și siguranța participanților la trafic. Cu teamă și cu grijă, mașinile au trecut peste obstacolele apărute pe carosabil. Nici măcar șanțurile nu au fost decolmatate de aluviunile și pietrișul adis de apă de pe versanți. Aceasta este și cauza pentru care apa a inundat carosabilul.

Comentarii

comentarii