Comandament de iarna permanent in Caras Severin

La nivelul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras-Severin, s-a constituit Comandamentul operativ de iarna care va centraliza datele privind starea drumurilor judetene ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile si masurile ce se intreprind in desfasurarea normala a circulatiei.

Consiliul Județean Caraș-Severin a încheiat contracte de deszăpezire cu 6 companii din județ, fiecare pe o anumită zonă. Help Trans va deszăpezi drumurile din zona Oravița, Camand are contract pentru drumurile de pe Muntele Semenic, Werk MB Construct va fi pe muntele Mic, CLR Denis Montaj pe Drumul Județean 581 și drumurile din zona Bocșa, AMM Construct va deszăpezi drumurile din zona Reșița și Valea Almăjului iar Carluk Trans în zona Caransebeș-Băile Herculane.

La numarul de telefon 0255 – 213.212 se pot sesiza situatiile legate de activitatea de deszapezire si/sau de combatere a poleiului pe drumurile judetene, participantii la trafic fiind rugati sa apeleze numarului mentionat inaintea efectuarii unei deplasari pe drumurile judetene.

Comandamentul operativ de iarna va asigura permanenta (24 de ore din 24), programul de lucru fiind de luni pana duminica, structurat in 3 schimburi. Desfasurarea efectiva a activitatii in adrul celor 3 schimburi se va face in perioada 15 noiembrie 2016 – 15 martie 2017.

Comentarii

comentarii