Comisia pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor a Parlamentului României sprijină Guvernul Turc

Comisia pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională a emis urmatorul COMUNICAT DE PRESA prin care acesteia își exprimă poziția vis a vis de evenimentele din Turcia.

,,Ne alăturăm poziției partenerilor noștri americani și europeni de sprijinire a guvernului turc ales în mod democratic
În contextul tentativei de lovitură de stat din Turcia, apreciem mesajul unitar lansat de către președintele Statelor Unite ale Americii, Barak Obama, și de către președintele Consiliului European, Donald Tusk, prin care se oferă întreaga susținere guvernului turc ales în mod democratic.

Considerând consecințele încercării de destabilizare ca fiind cruciale pentru întreaga regiune, pledăm pentru evitarea oricăror violențe și întoarcerea la ordinea constituțională în spiritul menținerii securității și a stabilității în Turcia, partener strategic al Uniunii Europene și al NATO pe flancul sud-estic”.

Comunicatul este semnat de Ion Mocioalcă, Presedintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor a Parlamentului României.

Comentarii

comentarii