@Breaking newsPolitie

Comunicat de presă – reacție la postarea lui Romeo Dunca

Comunicat de presă – reacție la postarea domnului Romeo Dunca. Ce ar mai fi de spus despre aroganța fără margini a candidatului liberal la șefia Consiliului Județean Caraș-Severin? Un om care desconsideră pe oricine arată deja cât de apropiat poate fi de oameni și de nevoile lor. „Dl Toma, candidatul de la Reșița, zâmbind, ia de prost electoratul din municipiu”, își permite Romeo Dunca să spună.

Domnule Dunca, electoratul din Reșița nu este deloc prost. Și în niciun caz orb. Cu atât mai mult cu cât cei mai mulți locuitori văd străzile orașului mergând pe jos, nu le văd din elicopter… Infrastructura rutieră a Reșiței presupune cam 120 km, ceea ce reprezintă „un pic” mai mult față de cei 20 km cuprinși în proiectul de 80 de milioane de euro al tramvaiului. Sau iar ne concentrăm atenția doar pe arterele principale, cum s-a întâmplat în ultimii 4 ani, iar restul străzilor ne prefacem că nu există? E adevărat, din elicopter se vede tramvaiul, nu și gropile dintre blocuri…

Comunicat de presă – reacție la postarea domnului Romeo Dunca. În ceea ce privește unitățile de învățământ pe care doresc să le reabilitez, domnule Dunca, merg pe aceeași idee: TOȚI copiii Reșiței trebuie să învețe în condiții optime, nu doar unii. Reșița are 9 licee, 8 școli gimnaziale și 6 grădinițe/creșe. Nu e greu calculul, așa că oricine își dă seama că cele 12 proiecte „derulate de Nelu Popa”, cum vă exprimați dvs., acoperă doar jumătate din total. Fiecare locuitor al orașului merită să se bucure de investițiile administrației locale, pentru că fiecare locuitor plătește taxe și impozite. Tocmai de aceea mă voi concentra și pe nevoile cetățenilor care în ultimii ani nu s-au simțit ai Reșiței, care poate nu s-au plimbat niciodată pe aleea de promenadă ca să vadă că Primăria a făcut ceva și pentru ei.

                                                                                               Daniel Toma,

                                                           Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Reșița

Comentarii

comentarii