Concert Love Songs by Gregory Porter în centrul Reșiței VIDEO

Reșița este gazda unui eveniment unic în România! Cea mai bună voce masculină a jazzului,  Gregory Porter, va concerta în centrul civic al municipiului de pe Bârzava. Mai sunt câteva bilete, așa că cei care își doresc să îl vadă live pe artistul american câștigător a două Premii Grammy trebuie să se grăbească. 

În Centrul Civic al Reșiței au loc ultimele pregătiri pentru evenimentul anului, după cum l-au denumit organizatorii, și anume concertul Love Songs by Gregory Porter. Scena este amplasată, este configurat perimetrul, astfel încât concertul artistului american să se desfășoare fară niciun fel de probleme.

Gregory Porter este un artistul american câștigător a două Premii Grammy și care a marcat debutul jubileului de platina al Reginei Elisabeta a II-a. Totuși pe scenă vor urca și doi artiști din Reșița: Dean Bowman și Natalia Chisăliță care vor cânta în deschiderea lui Gregory Porter.

Atât reșițenii cât și tinerii voluntari spun ca evenimentul este mai mult decât bine venit. Concertul Love Songs by Gregory Porter ce va avea loc joi, 4 august, începând cu ora 20:00.

Comentarii

comentarii