@Breaking newsCultural

Concursul Național de Poezie Ion Chichere si-a desemnat castigatorii – Bistri este din nou castigator VIDEO

Concursul Național de Poezie Ion Chichere si desemnat castigatorii. Ediția a IV-a a Concursului național de poezie „Ion Chichere” și-a desemnat câștigătorii. Zeci de scriitori din toată țara au participat anul aceasta la competiția literată.  Anul acesta, premiul concursului merge la Alba Iulia și a fost acordat poetului Marcel Visa.

 

Palatul cultural a găzduit festivitatea de premiere a celei de-a IV-a ediții a ,,Concursului Național de Poezie Ion Chichere”. Juriul format din critici și poeți din municipiul de pe Bârzava, a desemnat câștigătorii competiției literare în urmă cu câteva zile. Câștigătorii de anul acesta au fost Marcel Visa din Alba Iulia – Premiul I și Premiul „Ion Chichere“. Raluca-Maria Panait din comuna Fărcaşele – Premiul II.
Premiu special acordat de scriitorul Marcu Mihail Deleanu, a ajuns la tânăra Nicoleta Denişa Brânca din localitatea Obreja.

Cu această ocazie, s-au înmânat și premiile revistei ,,Reșița literară”. Astfel, premiul pentru poezie l-a primit Cristian Bistriceanu, premiul pentru proză – Victor Nafiru, premiul pentru publicistică – Nicolae Sârbu, premiul pentru istorie literară – Ghorghe Jurma, iar premiul opera omnia – Marcu Mihail Deleanu.

Concursul Național de Poezie Ion Chichere si desemnat castigatorii. Concursul a fost organizat de Societatea Artistică „Pro Banatul de Munte”, cu sprijinul Lions Club Reșița Montana, Cenaclului Semenicul, Teatrului de Vest Reșița și a Bibliotecii Județene Paul Iorgovici Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii