Conducerea PSD mișcată de căldura și bucuria cu care echipa social-democrată a fost primită la Zorlențu Mare VIDEO

Căminul cultural din comună Zorlențu Mare, a fost plină ca la rugă de Paști. Sute de oameni – locuitori din satele aparținătoare de comună, s-au adunat la cămin pentru a-l întâmpina și pentru fi prezenți la marele eveniment al acestei campanii electorale: întâlnirea cu premierul României Marcel Ciolacu. Alături de șeful PSD au ministrul transporturilor – prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu, deputatul Silviu Hurduzeu – președintele PSD Caraș Severin și, candidatul PSD la Consiliul Județean Caraș-Severin și Ionuț Popovici – candidatul social-democraților cărășeni la fotoliul de edil șef al Municipiului Reșița.

Gazdă alături de sătenii care au venit să-și primească goștii de fală ai Zorlențului Mare a fost actualul primar Marius Ișfan – candidat pentru un nou mandat. La Zorlenț au venit primari PSD de orașe și comune din Caraș-Severin. Prin gestul lor, aceștia și-au arătat susținerea la șefia Consiliului Județean pentru Silviu Hurduzeu.

Premierul Marcel Ciolacu a lăsat puțin politica de o parte și uimit și el de numărul mare de spectator din sală, le-a vorbit acestora despre importanța UCMR-ului și mai ales despre importanța redeschiderii uzinei de la Reșița. Președintele PSD a vorbit zorlențenilor și despre importanța reluării activității la Combinatul de la Oțelu Roșu aflat acum în inactivitate după poveștile cu investitorii ruși care au avut alte interese în siderurgia românească.

Marcel Ciolacu era informat că mai bine de trei-sferuri din populația comunei a lucrat înainte de 1989 – fie la CSR , fie la UCM Reșița. Premierul le-a vorbit oamenilor despre noile locuri de muncă care se vor crea la Oțelu și la Reșița subliniind importanța reindustrializării României, care iată că a pornit de la Reșița. Ciolacu a accentuat că ,,reindustrializare țării nu este un vis, ci, cu fiecare zi, devine realitate”.

Lăsând modestia la o parte, prim-vicepreședintele Sorin Grindeanu a spus clar și răspicat ,,că pentru realizare acestor visuri, județul Caraș Severin are nevoie de o echipă puternică și cu experiență, care să ducă la dezvoltarea lui și asta se poate face cu Silviu Hurduzeu în fruntea județului”.

Comentarii

comentarii