Conferința de alegeri – PES activists Caraș-Severin (P)

Conferința județeană de alegeri a PES activists Caraș-Severin a avut loc în data de 25.07.2015 la sediul PSD Caraș-Severin din str. George Enescu nr. 8, Reșița, în prezența europarlamentarului Victor Negrescu – președinte al PES Activists România, a doamnei Janina Sitaru – secretar general PES Activists România precum și a domnilor : Cristian Videscu – președinte al PES Activists Arad și vicepreședinte al zonei de vest al PES Activists România și Alexandru Iovescu – președinte PES Timiș. Deasemeni, din prezidiu au mai făcut parte, Marius Bălean, președinte executiv al PES România și președinte al TSD Reșița, primarul Municipiului Reșița, domnul Mihai Stepanescu – președinte executiv PSD Caraș-Severin și președinte PSD Reșița , Nicolae Ștefănescu – președinte al Ligii Aleșilor Locali PSD Caraș-Severin.

La Conferința de alegeri a PES activists Caraș-Severin au participat 80 de delegați ai organizațiilor locale PES din Caraș-Severin ( Reșița, Oțelu Roșu, Moldova Nouă, Cornereva, Gârnic ). După citirea rapoartelor de activitate și validarea comisiilor tehnice de numărare și validare a voturilor, s-a trecut la vot – vot deschis . Marius Bălean a fost ales în unanimitate președinte al PES activists Caraș-Severin. Au fost aleși și secretarul organizației și vicepreședinții, reprezentând toate zonele județului, și a fost decis noul Birou executiv.

” Încrederea activiștilor PES Caraș-Severin, mă obligă. Vom continua împreună seria de activități și acțiuni fiind mereu alături de oameni. Am reușit ca în doi ani să dezvoltăm structura PES activists la nivel local și județean, am inițiat o serie de acțiuni la nivel local și județean și am participat la toate conferințele internaționale și consiliile naționale , reprezentanții PES Activists Caraș-Severin au fost prezenți la alegerea președintelui PES Activists pe Europa și nu oricum, ci, cu drept de vot.

Le mulțumesc tuturor celor ce mi-au fost alături , celor ce m-au reales în funcție, seniorilor pentru sprijinul și sfaturile acordate, tinerilor ce au răspuns ” prezent ” de fiecare dată când i-am solicitat și mă mândresc cu felul în care se implică , apreciez optimismul, spiritul de echipă și inițiativă al colegilor mei.

Structura PES activists România este prin definiție axată pe politica europeană, iar modelul promovat de stânga în Europa este unul al echipei. În Uniți, suntem puternici, de folos comunității, societății și ne putem implica efectiv să schimbăm lumea în bine. Vocea stângii europene trebuie să fie auzită și ea se impune să poarte mesajul concret axat pe nevoile oamenilor , să răspundă așteptărilor lor.

Felicit întreaga echipă, familia PES Activists Caraș-Severin și mulțumesc prietenilor noștri , europarlamentarul Victor Negrescu și Janinei Sitaru , pentru votul de încredere acordat nouă. Doresc să amintesc faptul că Victor Negrescu este un prieten al județului Caraș-Severin și a fost desemnat Europarlamentarul Anului pentru Agenda Digitala, membru în Comisia pentru Bugete şi Comisia Juridică, ales Preşedinte PES activists România. Avem modele, avem de la cine învăța și mai ales avem dorința , putința și convingerea că vom reuși. ” a spus Marius Bălean, președinte PES Activists Caraș-Severin, președinte executiv al PES Activists România. (P)


Biroul de presă al PSD Caraș-Severin
PES Activists – Caras Severin

Comentarii

comentarii