Congresul regional al Martorilor lui Iehova, desfășurat online

Tema anului – „Puternici datorită credinței!” În 2021, Martorii lui Iehova țin congrese în 240 de țări și teritorii, în peste 500 de limbi. Pentru al doilea an consecutiv, din respect pentru viață și sănătate, Martorii lui Iehova au anulat peste 6 000 de congrese ce ar fi trebuit să se desfășoare în diverse incinte din 240 de țări și teritorii de pe întregul pământ.

Și în 2021, ei își vor ține congresele la fel ca anul trecut, on-line, în peste 500 de limbi. În 2020, din cauza pandemiei, congresele Martorilor lui Iehova, s-au ținut pe tot globul, inclusiv în România, on‑line. A fost pentru prima dată în ultimii ani, când Martorii din județe transilvănene precum Maramureș, Satu Mare și altele, s-au întrunit virtual, și nu în Sala de Congrese a Martorilor lui Iehova din Negrești-Oaș.

Tema congresului regional al Martorilor lui Iehova din acest an este „Puternici datorită credinței!” În România, programul congresului se va putea urmări și în cele patru limbi majore vorbite aici: română, maghiară, rromani și limbajul semnelor românesc. Întrucât riscul îmbolnăvirilor este în continuare ridicat, congresul va putea fi descărcat sau urmărit doar on-line. Se preconizează o asistență de aproximativ 45 000 de persoane în România.

Timp de șase weekenduri din lunile iulie și august, publicul larg este invitat să li se alăture Martorilor cu această ocazie istorică. Suferința emoțională și însingurarea sunt sentimente dureroase pe care pandemia de COVID-19 le-a adâncit în inima tuturor. Din acest motiv, astfel de evenimente îi ajută pe oameni să se simtă mai puțin singuri, fiind alături de semenii lor care le înțeleg cu adevărat durerea sufletească.

Ionuț Moraru, purtătorul de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România, a declarat următoarele: „Credința i‑a dat putere comunității noastre să facă față pandemiei. Tot credința ne va uni în continuare, chiar dacă deocamdată doar virtual. Zeci de mii de oameni vor urmări în România un program spiritual cu un mesaj puternic, înălțător”.

Cei care doresc să vadă programul pot accesa jw.org sau diferite platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit și accesibil tuturor. Mai jos sunt prezentate detalii privind datele când programul va fi postat online. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa din subsolul paginii.

birouldeinformatiipublice.ro@jw.org

Comentarii

comentarii