@Breaking newsAdministratie

Consilierii județeni au aprobat bugetul comunelor cărășene VIDEO

Consilierii județeni au aprobat bugetul comunelor cărășene. După o ședință de care a durat mai bine de 2 ore, consilierii județeni au aprobat proiectul de hotărâre ce viza repartizarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumei corespunzătoare cotei de  6% din impozitul pe venit. Nemulțumiți de împărțirea banilor au fost și primarii și consilierii județeni.

Consilierii județeni s-au reunit astăzi în ședință extraordinară pentru  a repartiza pe unităţi administrativ-teritoriale sumele corespunzătoare cotei de  6% din impozitul pe venit. Proiect amânat săptămâna trecută. Președintele forului deliberativ spune că toate localitățile cărășene au primit bani în funcție de proiecte și necesități și nu s-a tinut cont de culoare politică, în ciuda nemulțumirilor primarilor sau unor a consilieri județeni, iar fiecare va trebui să se descurce cum poate.

Liderii opoziției spun că bugetul este unul politic care nu este bazat pe criteriile de performanță ale unităților administrativ-teritoriale.

Unul dintre primarii nemulțumiți de fondurile alocate este edilul comunei Bozovici care spune că are o serie cheltuieli atât cu întreținerea spitalului cât și proiectele aflate în derulare.

În final, distribuirea banilor a fost făcută cu votul majoritar consilierilor liberali.

Comentarii

comentarii