Consilierii reșițeni chemaţi la DNA Timișoara pentru declarații VIDEO

Printre alte subiecte discutate în conferința de presă referitoare la prezentarea bugetului pe 2023 și la proiectele pe care administrația publică locală le are în vedere pentru 2023, primarul Reșiței, Ioan Popa, a spus că:

Mâine (joi – 26 ianuarie), jumătate dintre consilierii locali vor fi la DNĂ, la Timișoara, iar poimâine, cealaltă jumătate. Au fost convocați la Timișoara, la DNA, pentru nu știu ce ședință de Consiliu Local de acum doi ani. Nu cunosc amănunte, nici nu este treaba mea. Eu știu de la ei, pentru că oamenii s-au panicat.

Oamenii se întreabă de ce mergem noi la DNA? Și vorbesc unii cu alții., Tu mergi la DNA?, Păi și eu merg. Tu când mergi, joi? Și eu tot joi, păi hai să mergem cu aceeași mașină”.

Este și puțin stupid, pentru că ar fi fost frumos ca un procuror de la DNA să se deplaseze la Reșița, în loc să meargă acolo 17 sau 20 de consilieri locali, să se prezinte într-un birou acolo ca pe vremea Gestapoului. Nu este o chestie rațională. Stupizenia e cu atât mai mare cu cât toată șandramaua asta se întâmplă pe baza unei reclamații făcute, probabil, de vreun om nebun!

Primarul a mai spus că și el a trecut printr-o situație similară, în urmă cu vreo doi ani fiind nevoit să dea explicații într-o speță necunoscută.

Comentarii

comentarii