Continuă infracţiunile la regimul circulaţiei şi, din păcate, accidentele rutiere

1. În data de 01.09.2015, pe DC 44, în comuna Bozovici, a fost depistat în trafic mopedul condus de P.D., din comuna Bozovici. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere. Totodată cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care P.D. a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oraviţa în vederea recoltării de probe biologice. În cauză a fost întocmite acte procedurale faţă de P.D. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără a poseda permis de conducere.

2. În data de 01.09.2015, pe DJ 571C, în comuna Socol, sat Zlatiţa, a fost depistat în trafic autoturismul condus de către R.G. din comuna Naidăş. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmite acte procedurale faţă de R.G. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

3. În data de 02.09.2015, pe DN 6, în comuna Armeniş, a fost depistat în trafic autoturismul condus de către numitul F.I., din Timişoara. Cu ocazia testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care F.I. a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş unde a refuzat recoltarea de probe biologice. În cauză a fost întocmite acte procedurale faţă de F.I. pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul recoltării de mostre biologice.

4. În data de 31.08.2015, în timp ce C.A., de 53 ani, din comuna Constantin Daicoviciu, sat Mâtnicul Mare, circula cu bicicleta pe strada Principală din localitate, din cauza unor probleme de sănătate, i s-a făcut rău pe timpul

deplasării, se dezechilibrează şi cade pe partea carosabilă. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, unde a fost diagnosticat cu fractură claviculă dreapta şi traumatism cranian, rămânând internat.

Comentarii

comentarii