Contrabandisti de tigari prinsi la Bocsa de catre jandarmi

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, au executat o acţiune punctuală în oraşul Bocşa, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.
În urma acţiunii desfăşurate de jandarmii cărăşeni, au fost identificate numitele L.L., M.A. şi V.M., cu vârste cuprinse între 34 şi 60 ani, domiciliate în Bocşa, care ofereau spre vânzare ţigări de contrabandă, fiind descoperite şi ridicate în vederea confiscării 1500 ţigarete, (75 pachete) netimbrate de diferite mărci.

Deoarece nu au putut prezenta documentele care să justifice ţigările găsite asupra lor şi nici nu erau autorizate să vândă ţigări, jandarmii au întocmit acestora actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”, conform art.270, alin.3, din Legea nr. 86/2006.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, fiind predată lucrătorilor de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, împreună cu actele procedurale întocmite, pentru continuarea verificărilor.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin vor continua acţiunile specifice pentru combaterea activităţilor ilicite cu produse de contrabandă şi în perioada următoare.

Comentarii

comentarii