@Breaking newsMonden

Copii salvati de pompieri din foc la Oravita

Copii salvati de pompieri din foc la Oravita. Pompierii militari din Oravița, au intervenit azi dimineața de urgenţă, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă cu două echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Oraviţa, la un incendiu care a izbucnit în podul casei la o locuinţă din loc. Ciclova Română.

 

Salvatorii au acţionat cu rapiditate pentru salvarea eventualelor persoane aflate în pericol în interiorul casei şi pentru localizarea şi stingerea incendiului, care se putea extinde la întreaga locuinţa. Au fost evacuați 3 copii cu vârste de la doi la 10 ani, bunica acestora suferind un atac de panică. Echipajul SMURD aflat şi el la locul intervenţiei, i-a acordat asistență medicală.

 

Copii salvati de pompieri din foc la Oravita. În jurul orelor 07.20, incendiul a fost lichidat în totalitate, ne mai existând niciun pericol de extindere al acestuia. Din fericire, nu au fost victime, toate persoanele aflate în casă, neavând nevoie de îngrijiri medicale. A ars aproximativ 6 mp de acoperiş (tavan) şi s-au degradat pereţii casei, restul locuinţei şi bunurile aflate în ea fiind salvate de la incendiu. Cauză probabilă a incendiului – coşul de fum deteriorat.

Comentarii

comentarii