,,COPIII ÎN LUMEA TEATRULUI” – TEATRU CU SI DESPRE COPII LA GEN 7 RESITA

TEATRU CU SI DESPRE COPII LA GEN 7 RESITA. Școala Gimnazială Nr. 7 Reșița organizează, în data de 2 aprilie 2020, ediția a III-a a Concursului Județean de Teatru ,,COPIII ÎN LUMEA TEATRULUI.” Concursul se află în Calendarul Activităților Educative Județene 2020, avizat de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, și creează elevilor talentați oportunitatea de a se evidenția, de a se manifesta, de a-și demonstra calitățile și aptitudinile artistice.

 

Pe scena amfiteatrului Școlii 7 Reșița, sunt așteptate formații teatrale alcătuite din elevi ai ciclului primar și ai celui gimnazial, care să prezinte un fragment dintr-o operă din literatura română sau universală, fără ca momentul să depășească 15 minute. Juriul va aprecia, printre altele, talentul actoricesc al copiilor, armonizarea interpretării, originalitatea, ţinuta vestimentară, decorul, coloana sonoră.

 

Se vor acorda premiile I, II, III, mențiune, pe categorii de vârstă (clasa pregătitoare, clasele I, a II-a; clasele a III-a și a IV-a; clasele a V-a – a VIII-a – ciclul gimnazial); premiul special al juriului; premiul CEL MAI BUN ACTOR (ciclul primar, ciclul gimnazial); premiul CEA MAI BUNA ACTRIȚĂ (ciclul primar, ciclul gimnazial); premiul pentru CELE MAI BUNE COSTUME.

 

TEATRU CU SI DESPRE COPII LA GEN 7 RESITA . Coordonator proiecte și programe educative,
Prof. Cristina ARDELEANU

Comentarii

comentarii