Politie

Copil de 4 ani, dispărut de acasa și găsit mort într-un șanț după câteva ore

Aseară, la ora 19.45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, din localitatea Slatina Timiș, că fiul său, în vârstă de 4 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Părinții au dat alarma şi împreună cu rudele și vecinii, au pornit în căutarea lui în împrejurimile casei și în zonă. Au strigat, au făcut gălăgie, dar nu au primit nici un semnal. Polițiștii s-au mobilizat de urgență, aproximativ 55 de polițiști, pompieri, jandarmi şi localnici, din valea Timișului au fost alertați și s-au deplasat în zonă.

A fost cerut sprijinul şi Jandarmeriei, Poliției de Frontieră și Pompierilor.

Din păcate, în jurul orei 21.30 micuțul Sebastian a fost găsit – probabil înecat, într-o baltă dintr-un canal aflat la mică distanță de domiciliul unde acesta locuia cu familia.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală iar pe fir a intrat şi Protecţia copilului. Familia mai are un copil mai mic, de aproximativ doi ani, este o familie liniştită, tatăl este angajat, nu au creat probleme în comunitate. În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Comentarii

comentarii