Copil de 5 ani călcat cu mașina la Dognecea – Șofer fără permis și fugar EXCLUSIV VIDEO

Tânăr de 18 ani reținut de polițiști după ce a accidentat grav la Dognecea un copil de 5 ani și a fugit de la locul accidentului – Acesta nu avea carnet iar masina nu era înmatriculată.  Aseară, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au reținut pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din comuna Dognecea, bănuit că ar fi condus un autoturism pe strada Izvor din Dognecea, la un moment dat accidentând grav un minor. Mai exact, tânărul a trecut cu autoturismul neînmatriculat peste copilul de 5 ani. 

După producerea accidentului, tânărul ar fi parcat autoturismul în curtea imobilului de domiciliu, părăsind locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Imediat după eveniment, minorul a fost transportat de familie, cu mașina personală, la cel mai apropiat centru de permanență, la Bocșa, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul de Urgență din Reșița. Copilul – grav rănit – a fost stabilizat de medicii de la UPU Reșița și trimis imediat la Spitalul Județean de Urgență Timișoara – cea mai mare unitate medicală din Banat și care are rolul de spital regional.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul de 18 ani nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura înmatriculat în circulație.

Copilul se află în stare gravă si a fost supus mai multor intervenții chirurgicale având fracturi la craniu, picioare și mâini. În plus în accident i-au fost afectate splina și ficatul. 

Comentarii

comentarii