Copilul aflat în stare de comă după ce a căzut din mașina tatălui, a murit în urmă cu câteva ore VIDEO

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DC 4 la aproximativ 500 m, în afara localității Ciuta. În urma accidentului, un copil de un an a fost grav rănit. Mai exact, copilul era în stare de inconștiență. Tatăl copilului nu a mai așteptat sosirea ambulanței și a dus copilul la Spitalul Municipal Caransebeș la UPU.

Polițiștii au început cercetările și din primele verificări, a reieșit că în timp ce tatăl minorului conducea un autoturism în direcția Iaz,la nici 500 m de ieșirea din satul Ciuta, într-o curbă ușoară la stânga, minorul în vârstă de de 1 an și 3 luni, s-ar fi desprins din scaunul pentru copii în care era transportat. Din nefericire, copilul era pus în scaunul special, dar era neasigurat în centurile cu care este prevăzut scaunul și autoturismul.

Polițiștii au stabilit că în cădere, copilul a lovit portiera, aceasta s-a deschis, iar minorul a căzut din autoturism pe partea carosabilă. În urma accidentului minorul a fost grav rănit și transportat la spital de tatăl său în cel mai scurt timp.
Conducătorul auto, de 44 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Vecinii din sat spun că în autoturismul de tip SUV, pe bancheta din spate, se afla mama copilului, copilul rănit și încă un frate al acestuia în vârstă de aproximativ 4 ani jumate. Imediat după plecarea din sat, mama copilului care se afla între cei mici, s-ar fi întors să-I pună centura de siguranță copilului mai mare ce se afla în alt scaun special și în doar o fracțiune de secundă, s-a întâmplat nenorocirea cu fiul ei cel mic.

Copilul este grav rănit, are mai multe fracturi în zona capului și a coloanei ;i este în stare de comă de la producerea accidentului. Medicii de la Spitalul Municipal din Caransebeș i-au acordat primul ajutor și i-au făcut primele investigații medicale imagistice și au solicitat un elicopter SMURD pentru transportul copilului la Timișoara la Spitalul Louis Țurcanu unde se află și acum. Î

n toată această perioadă, copilul nu și-a revenit nici o secundă. Diagnosticul este foarte grav – copilul având multiple fracturi la craniu și coloană iar șansele de supraviețuire sunt minime.

UPDATE ora 12 – Din nefericire, copilul a pierdut lupta cu viața în această dimineață.

Comentarii

comentarii