Cornelia Fetea – Cetățean de Onoare al Județului Caraș-Severin VIDEO

Dinamică, neobosită în a face bine și în a menține vie memoria victimelor deportării în Bărăgan, Cornelia Fetea a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului Caraș-Severin. 

Sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin a fost plină de oameni care au venit să își arate recunoștința și respectul față de unul dintre cei mai dinamici oameni ai județului, Cornelia Fetea, președinta filialei cărășene a Asociației Foștilor Deținuți Politici și Victime ale Dictaturii din România, care a primit titlul de Cetățean de Onoare al Județului Caraș-Severin. Cei prezenți au vorbit despre munca neobosită a Corneliei Fetea de a păstra vie memoria victimelor deportării în Bărăgan, prin colaborarea cu instituții media și institute de cercetare a istoriei recente, prin ridicarea de monumente sau propunerea de inițiative legislative favorabile victimelor deportării.

Proiectele Cornelie Fetea și ale asociației pe care o reprezintă nu s-au încheiat. Cel mai nou cetățean de onoare al județului a promis că își va continua munca pentru a păstră vie memoria celor care au suferit prin deportarea în Bărăgan

Consilierii județeni din Caraș-Severin a votat în unanimitate acordarea titlului de Cetățean de Onoare Corneliei Fetea în ședința din luna iulie.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.