Crăciun 2020! În așteptarea Moșului – Cea mai frumoasă sărbătoare din an VIDEO

Crăciun 2020! În așteptarea Moșului – Cea mai frumoasă sărbătoare din an. Pentru mine Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare din an , este acel moment magic în care cred că există cu adevărat Moş Crăciun , este seara de ajun când abia aştept să împodobesc bradul ,să pun ornamentele şi beculeţele şi să mă aşez sub brad să-l admir cât este de frumos şi să-i simt mirosul proaspăt de care nu mă satur niciodată.


Întotdeauna am iubit Crăciunul deoarece simt că îmi creşte inima de bucurie atunci când merg cu mama să cumpărăm bradul , aleg unul înalt să atingă tavanul ,îl împodobim împreună (cu multe globuri roşii şi aurii, fundiţe roşii, beteala roşie şi aurie şi bineînţeles instalaţia cu beculeţe) şi ea mă ridică în braţe să pun îngeraşul în vârf.


Crăciun 2020! În așteptarea Moșului – Cea mai frumoasă sărbătoare din an. Sărbătoarea Crăciunului a adus mereu bucurie în casele noastre deoarece ne reunim în jurul mesei încărcate cu bunătăţi şi a bradului împodobit. Pentru mine seara de ajun este o seară specială deoarece aşteptăm cu căldură în suflet colindătorii, cărora le împărţim din coşul plin cu bunătăţi mere, nuci şi covrigi, stăm în jurul bradului la poveşti aşteptându-l cu nerăbdare pe Moş Crăciun.

Daria

Muzica: Daniel Paniță

Comentarii

comentarii