Criminalul femeii din Anina, a fost prins azi dimineata de polițiști

Criminalul, care a înjughiat-o pe Peml Lavinia Mirela la Timișoara, a fost prins în această dimineață la Jebel. Se pare că acesta vroia să se întâlnească acolo cu fii săi dintr-o căsătorie anterioară ce sunt stabiliți în comună. Criminalul se afla la volanul mașinii cu care a fost dat în urmărire generală și care era monitorizată. Bărbatul urmărit de poliție a ajuns în aceste zile prin Ardeal în județele Cluj și Bihor. Petre Marius Butiri, în vârstă de 45 de ani, este suspect de omor.

O femeie de 42 de ani, Peml Lavinia Mirela din Anina, a fost găsită cu gâtul tăiat în locuința pe care o avea închiriată în Timișoara. Ucigașul femeii este chiar concubinul acesteia, Marius Petru Butiri, un bărbat de 45 de ani din Timişoara.

Crima a avut loc în urmă cu două nopți, cu puţin înainte de miezul nopţii, chiar în locuinţa închiriată de victimă pe Strada Cireşului din cartierul Ronaţ din Timişoara. De puţină vreme, femeia din Anina se mutase la Timişoara, unde îşi găsise de lucru la un magazin de pantofi. Era fericita ca astfel își putea crește cei doi copii, un băiat și o fată. Surse din cadrul anchetei spun că în cursul zilei de marţi, ora 23,20, poliţiştii au fost sesizaţi că o femeie de 42 de ani ar fi fost omorâtă de către concubinul său, un bărbat de 45 de ani.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, femeia prezentând mai multe tăieturi în jurul gâtului. Poliţiştii l-au contactat telefonic pe autor şi acesta le-a explicat că ar vrea să se sinucidă. Şi femeia, şi bărbatul aveau doi copii din căsnicii anterioare. Ei se cunosteau de aproape doi ani, dar în ultimul timp, bărbatul avea probleme cu băutura și femeia a rupt legatira cu el. Din Ianuarie, acesta a tot insistat pentru o împăcare, dar femeia nu l-a mai vrut fiindcă nu-și schimbase și obiceiul cu băutul.
Fiul femeii a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

Comentarii

comentarii