Cristian Bistriceanu recidiveaza – A doua carte de poezii lansata VIDEO

Cristian Bistriceanu recidiveaza – A doua carte de poezii lansata. După ce a debutat editorial la sfârşitul anului 2013 cu volumul „anul acesta va fi diferit – poeme leneşe”, Cristian Bistriceanu revine în peisajul liric reşiţean cu „Tricicleta care te va ridica la ceruri – ritualuri și bagatele -”. Lansarea cărţii a avut loc la Biblioteca Germană „Alexander Tietz” din Reşita.

Sala de festivităţi a Bibliotecii Germane „Alexander Tietz” din Reşita a fost neîncăpătoare pentru toţi cei care au dorit să îi fie alături tânărului jurnalist reşiţean Cristian Bistriceanu la lansarea celui de-al doilea volum de versuri. Evenimentul a fost presărat cu alocuţiuni despre autor şi poeziile sale, s-au recitat versuri şi s-au spus glume într-o atmosferă prietenească.

Cristian Bistriceanu a mai publicat versuri în numeroase reviste literare şi în antologii. A fost nominalizat pentru Premiul Uniunii Scriitorilor Filiala Timişoara la categoria debut şi a obţinut premii în cadrul unor festivaluri de poezie.

Comentarii

comentarii