Cu ce s-au confuntat politistii caraseni in weekendul trecut

Acţiuni desfăşurate în perioada 13-15.11.2015

În aceste zile un număr de 359 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului, fiind executate un număr de 92 de controale în pieţe, târguri, baruri, discoteci. De asemenea, au fost verificate un număr de 56 societăţi comerciale.
Cu această ocazie au fost constatate 13 infracţiuni, au fost aplicate un număr de 529 sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora fiind de 211.387 lei.
La regimul circulaţiei rutiere au fost reţinute un număr de 8 permise de conducere şi retrase un număr de 4 certificate de înmatriculare.

Urmărit internaţional prins

– În urma unor activităţi desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a fost identificat M.P.C., de 25 ani, din Sacu. Acesta era dat în urmărire internaţională, fiind suspectat că a comis infracţiuni pe teritoriul unui stat străin.

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 15.11.2015, O.M., de 56 ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Orşova – Caransebeş, în localitatea Teregova, din cauza oboselii a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de parapetul metalic de protecţie din partea dreaptă a sensului de mers Orşova – Caransebeş.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri din autoturism care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal din Caransebeş.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 16.11.2015, S.G., de 58 ani, din Băile Herculane, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 din direcţia Caransebeş spre Orşova, în comuna Mehadia, a efectuat viraj la stânga pentru a intra în parcarea unui restaurant şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de C.V., de 31 ani, din judeţul Harghita, care circula regulamentar din direcţia Orşova spre Caransebeş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui S.G., acestuia fiindu-i acordate îngrijiri medicale de către personalul de pe ambulanţă, însă a refuzat transportul la o unitate medicală.
S.G. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Orşova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de S.G. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments