Cu ce s-au mai confruntat polițiștii cărășeni în ultimele ore ?!

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 25.11.2015, Secţia 6 de Poliţie Rurală Bozovici a fost sesizată prin Apelul de Urgenţă 112 cu privire la faptul că, într-un punct de exploatare forestieră, în locul numit „Vârful Zabalului”, aflat la circa 9 km pe DN 57/B Poneasca s-a răsturnat P.M., de 27 ani, din satul Stancilova, cu un tractor articulat TAF. În urma evenimentului a rezultat decesul lui P.M.. Urmează a se efectua verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului.
În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

– În data de 25.11.2015, lucrătorii Postului de Poliţie Cornea au depistat pe raza comunei, la intrarea în localitatea Cruşovăţ, un autoturism staţionat care nu avea montate plăcuţe de înmatriculare şi prezenta avarii în partea din faţă.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului, respectiv N.P., de 29 ani, din Verendin, care în noaptea de 24/25.11.2015, fără a poseda permis de conducere, a condus pe DJ 608 autovehiculul neînmatriculat iar în dreptul intersecţiei cu drumul comunal, care face accesul în localitatea Cruşovăţ a derapat, a ieşit în afara părţii carosabile şi a acroşat stâlpul de electricitate amplasat în acel loc.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

– În data de 25.11.2015, în timp ce numitul T.D.I., de 40 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiu, respectiv pe banda a doua din direcţia Victoria – Renk, acroşează cu aripa stângă faţă pe
C.R., de 50 ani, din Reşiţa, pieton angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa, ulterior fiind transferat la un spital din Timişoara.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii